Čas zame

Moj veliki čudež

Zgodilo se je nekaj za kar sem se trudila skoraj 2 leti.

Če me še ne poznaš ne veš, da imam veliko težav z dedijem. Pravzaprav jih nimam več, ker je moj dedi umrl 2.6.2021 torej skoraj 5 mesecev nazaj. On je bil velik trn v moji peti. Ni mi pustil, da pridem k mami od, kar sem zapustila internat. Mame v živo nisem videla malo manj kot eno leto zaradi dedija.

Sedaj ko ga ni več je prišla v ospredje moja babi in imela je 2 pogoja, da lahko pridem k mami za več dni (vsaj vikend). 1. pogoj je bil, da se cepim (kar sem storila) 2. Ni bil odvisen od mene bil pa je, da se moja mami pozdravi raka ( za to diagnozo je izvedela Januarja letos) ta pogoj je tudi izpovnjen. (glede maminega raka lahko napišem posebno objavo, če si to želiš (cel postopek kako je izvedela kaj je vse doživela vse učinke in ni da ni vse okoli tega, če te zanima povej)

To sem sama ugotovila v nedeljo 17.10.2021 in to povedala mami ter jo prašala ali lahko sedaj praša babi, če lahko kaj pridem. Babi pa je tako zmanjkalo izgovorov in mi je pustila. K mami na obisk grem 5.11. 2021 do 7.11.2021 komaj čakam.

Končno bom spoznala novo mucko, ki jo je mami dobila kak mesec nazaj. (Zakaj jo je dobila in kako to bom povedala v kateri drugi objavi, če bi seveda rad/a sporoči v komentar)

Tega preobrata res nisem pričakovala ampak uspelo mi je končno res je bil čas.

Se kmalu spet beremo z novo objavo. Govorila bo o delanju ocvirkov doma, če te o tem kaj zanima kar z besedo na dan. V naslednji objavi pa ti na vsa vprašanja v zvezi z ocvirki odgovorim.

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen.